dimarts, 27 de maig del 2008

Anticáncer. Una nueva forma de vida

David Servan-Schreiber
Madrid: Espasa-Calpe, 2008
ISBN: 9788467028027

L'autor sosté la teoria que la combinació de la pràctica convencional de la medicina amb una metodologia natural, potenciadora de les capacitats del cos i la ment, incideix positivament en el tractament i la superació del càncer. També analitza amb rigor determinades conductes i hàbits freqüents de la nostra societat que poden afavorir l'aparició de la malaltia i recomana pràctiques i exercicis destinats a enfortir la salut.
El llibre és fruit de l'experiència de l'autor, que va patir un càncer, i això contribueix a fer-nos apropar al text, que té un caràcter pràctic, com una recopilació de consells. Incorpora esquemes i il·lustracions que avalen la intenció didàctica i la voluntat de claredat de l'autor.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

He llegit el llibre després d'haver fet els tractaments i tantdebó ho hagués fet abans! A mi m'ha servit tant a nivell psicològic com per a canviar hàbits que segur que milloraran la meva vida. El recomano moltísssim.
NT

raquel ha dit...

He leído el libro mientras estoy con los tratamientos. Me parece muy interesante. He tomado algunos hábitos que recomienda y pienso hacer alguno mas. Te hace reflexionar sobre tu vida.
Raquel